Onze Diensten

Wegeniswerken en andere ingrijpende graafwerken

Voor algemene wegeniswerken, bestratingswerken, grondwerken, rioleringswerken en de plaatsing van infiltratiebekkens bent u nergens beter dan bij Mihali Wegenbouw bvba, met hoofdvestiging in Hoboken. We garanderen een heldere offerte, een correcte werkwijze, een persoonlijke opvolging en het grootste respect voor de afgesproken oplevertermijn.

Plaatsing van infiltratiebekkens

Het snel afvoeren van regenwater via verharde oppervlakken en gemengde rioleringen heeft een negatieve invloed op de waterbalans, omdat het regenwater niet meer kan infiltreren naar het grondwater.

Met een goed geplaatst infiltratiebekken koppelen we het regenwater zoveel mogelijk af van de riolering, om het ter plaatse te gebruiken of te laten infiltreren.

Rioleringswerken

We hebben de ervaring en skills in huis om elk type rioleringswerk tot een goed einde te brengen. Dat moet ook, want het gaat hier om delicate opdrachten.

Rioleringsbuizen in beton of PVC? Alles is mogelijk!

Wegenis- en bestratingswerken

Mihali Wegenbouw bvba plaatst alle mogelijke wegverhardingen (voor particulieren en industrie), maar ook betonvloeren, parkings en opritten. Het materiaal kiest de klant uiteraard helemaal zelf: beton, asfalt, klinkers …

Grondwerken

Funderingen uitgraven? Grond nivelleren en bouwrijp maken? Een terrein ontdoen van boomwortels en –stronken? Reken op ons. Wij zorgen ook voor vakkundige verwijdering van alle restafval.

Wij investeerden hier in heel wat specifieke graafmachines.

Samenwerken met Mihali Wegenbouw bvba

Start u met nieuwbouw- of renovatiewerken, en hebt u een ervaren partner nodig met het juiste materiaal?
Mihali Wegenbouw bvba is de specialist die u zoekt.
Neem vandaag nog
contact op met ons voor een vrijblijvende offerte!