Over Mihali
Wegenbouw BVBA

Voor bestratingswerken van om het even welke omvang kunt u een beroep doen op de knowhow en ervaring van Mihali Wegenbouw bvba in Aartselaar.

Bestratingswerken en wegenbouw

Bestrating en wegenbouw zijn geen evidente specialiteiten: ze vragen ervaring en expertise, omdat het eindresultaat door wellicht heel veel mensen zal worden gebruikt. Mihali Wegenbouw bvba heeft meer dan tien ervaring, en staat garant voor een kwalitatief hoogstaande oplevering binnen de afgesproken termijn. Ook voor rioleringswerken, algemene grondwerken en de plaatsing van infiltratiebekkens kunt u een beroep doen op ons.

Prijs-kwaliteit

Of u nu met een privé- of professioneel project start, de beoogde finish is ongetwijfeld dezelfde: de beste kwaliteit tegen een correcte prijs. Die belofte kunnen wij maken. Op basis van onze ervaring schatten wij uw werf vakkundig in, en na goedkeuring van de correcte offerte gaan we aan de slag met onze hoogwaardige producten en machines. We respecteren ook de timing, zodat de gemaakte afspraken over oplevering worden nageleefd. Uiteraard beantwoordt het eindresultaat aan alle – vaak heel strenge, want wettelijk bepaalde – specifieke voorwaarden en vereisten

Contact

Meer weten over de diensten van Mihali Wegenbouw bvba? Mail of bel ons voor een afspraak. Wij verwelkomen u graag bij ons op hoofdkantoor in Aartselaar, maar komen uiteraard liever ter plaatse om uw werf aan een eerste onderzoek te onderwerpen. Op basis daarvan krijgt u een nauwkeurige en correcte offerte. Uw zekerheid? Met Mihali Wegenbouw bvba bent u letterlijk en figuurlijk op de goede weg!

 

Meer weten over de diensten van Mihali Wegenbouw ?