top of page

GRONDWERKEN IN DE REGIO ANTWERPEN, BRUSSEL EN OOST-VLAANDEREN

Elk bouwproject begint bij de nodige grondwerken. Dit is nodig om bijvoorbeeld nutsvoorzieningen en rioleringen te leggen.

De perfecte voorbereiding van bouwprojecten met Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar

Mihali Wegenbouw bvba is specialist voor grondwerken in de regio Antwerpen. Wij pakken elk project aan met een ervaren team en voor een scherpe prijs. Dankzij onze expertise legt u vrijwel letterlijk het fundament voor een geslaagd project. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met architecten en ingenieurs weten wij voor elke situatie een gepaste oplossing.

Een correcte en goed doordachte aanpak voor grondwerken

Om grondwerken goed en efficiënt uit te voeren, heeft u maar één kans. Eens het project verder gaat, kunt u immers geen enkele verandering meer aanbrengen in de ondergrond. Doe daarom een beroep op Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar voor een correcte en goed doordachte aanpak.

Funderingen uitgraven in de regio rond bijvoorbeeld Aartselaar, Niel of Schelle?

De grond nivelleren in de provincie Antwerpen?

Gronden bouwrijp maken in bijvoorbeeld Boom, Niel of Kontich?

Dit is maar een greep uit de diverse grondwerken die we voor u als particulier of als bedrijf uitvoeren.

BOUWTERREINEN PERFECT NIVELLEREN MET MIHALI WEGENBOUW BVBA UIT AARTSELAAR

Nadat wij bij u onze grondwerken uitgevoerd hebben, is het terrein perfect genivelleerd en klaar voor verdere bouwwerken. Het spreekt voor zich dat wij ook steeds alle afval zoals boomstronken of -wortels wegvoeren voor verdere verwerking. Om deze en andere grondwerken steeds met een goed resultaat te voltooien, investeren we continu in de opleiding van onze medewerkers en in de aankoop van de nieuwste machines.

nivelleren van bouwterrein
nivelleren van bouwterrein

Wenst u een beroep te doen op Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar voor funderingswerken, grondwerken, bestratingen of rioleringen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend plaatsbezoek!

bottom of page