top of page

RIOLERINGSWERKEN MET MIHALI WEGENBOUW BVBA

Mihali Wegenbouw bvba heeft een schat aan ervaring en kennis in huis om elk type rioleringswerk tot een goed einde te brengen. Wij pakken grootschalige werken aan in dienst van bedrijven of steden en gemeenten. Daarnaast staan we ook tot uw dienst voor particuliere rioleringswerken bij renovaties of nieuwbouwprojecten.

Aanleg van riolen in regio Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen

Zoekt u dus aannemers voor rioleringswerken, twijfel dan niet langer en doe een beroep op Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar. Dankzij ons werk is een riool steeds goed geplaatst met een perfect verval, waardoor we verstoppingen of lekken op lange termijn vermijden. Onze specialisten zijn perfect op de hoogte van de regelgeving en normen voor de plaatsing van riolen. Een riool die door ons geplaatst is, slaagt dan ook met brio voor rioolinspecties door de jaren heen.

Bij rioolwerken combineren we diverse vaardigheden. Er komen steeds de nodige grondwerken bij kijken, met grondverzet om buizen in beton of pvc te plaatsen. Onze ervaren kraanmannen en andere medewerkers leggen elke rioleringsbuis perfect op zijn plaats, hoe groot de diameter ook is.

Plaatsing van waterleidingen of rioolwaterzuiveringsinstallaties

Waterleidingen aanleggen of het plaatsen van rioolwaterzuiveringsinstallaties (ook wel water purification stations genaamd) is een andere specialiteit van Mihali Wegenbouw bvba. Onze ervaren medewerkers voeren deze waterbouwkundige werken van a tot z helemaal perfect uit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, ook niet jaren nadat de werken zijn opgeleverd. Wij werken immers altijd met het oog op lange termijn, zodat u een heel leven lang zeker bent van goed geplaatste leidingen. Rioleringsbuizen in beton of pvc plaatsen? Welk materiaal u ook wenst, we werken steeds volgens de nodige kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen.

rioleringswerken
rioleringswerken

Wenst u een beroep te doen op onze vakkennis bij het aanleggen van riolen? Contacteer ons dan voor een plaatsbezoek, dan stellen wij een vrijblijvende offerte op.

bottom of page