top of page

PLAATSING VAN INFILTRATIEBEKKENS MET MIHALI WEGENBOUW BVBA UIT AARTSELAAR

Om te vermijden dat regenwater via een verharding of bestrating rechtstreeks in de riolering terechtkomt, laat u een infiltratiebekken plaatsen door Mihali Wegenbouw bvba. Legt u een nieuwe verharding aan die groter is dan 40 vierkante meter, dan is dit zelfs verplicht.

Milieuvriendelijk de grondwaterreserves aanvullen

Mihali Wegenbouw bvba zorgt ervoor dat u naast de gewenste verhardingen en rioleringen ook onmiddellijk een infiltratiebekken ter beschikking heeft. Dit is goed voor het milieu en de grondwaterreserves, want zo krijgt het regenwater de kans om langzaam in de bodem te infiltreren. Op deze manier helpt Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar actief mee aan een beter milieu.

Infiltratiebekkens plaatsen

Mihali Wegenbouw bvba berekent samen met u hoe groot het infiltratiebekken moet zijn en welk type de voorkeur geniet. Welk systeem er ook van toepassing is, met een goed geplaatst infiltratiebekken koppelen we het regenwater zo veel mogelijk af van de riolering. Infiltratiebekkens plaatsen is vakwerk. Voor een nieuw infiltratiebekken berekenen we de grootte en de diepte. We graven vervolgens een sleuf uit waarin we geotextiel en absorberende blokken plaatsen. Onnodig te zeggen dat we deze werken indien mogelijk combineren met andere grondwerken en rioleringswerken. Wij combineren immers verschillende specialiteiten dankzij onze vakkennis en ons uitgebreide machinepark. En nadat we het werk opgeleverd hebben, geniet u van het resultaat en bent u volledig in orde met de regelgeving, meer bepaald de Vlaamse Verordening Hemelwater.

infiltratiebekkens
infiltratiebekkens

Bel ons en maak vandaag nog Uw afspraak.

bottom of page