top of page

DIENSTEN VAN MIHALI WEGENBOUW BVBA UIT AARTSELAAR

Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar is uw partner voor wegeniswerken in de brede zin van het woord.

Bestratingswerken en rioleringswerken in regio Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen

Voor bestratingswerken zoals de aanleg van parkings, grondwerken, rioleringswerken en de plaatsing van infiltratiebekkens bent u nergens beter dan bij Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar. We zorgen voor een heldere offerte, een correcte werkwijze, een persoonlijke opvolging en een absoluut respect voor de afgesproken oplevertermijn.

Plaatsing van infiltratiebekkens

Een infiltratiebekken is een onverharde verlaging in een terrein, die dient als natuurlijk opvangreservoir voor regenwater. Het water krijgt de kans traag in de grond te infiltreren. Dankzij een infiltratiebekken (ook wel wadi genoemd) sijpelt het water door tot bij het grondwater in plaats van naar de riolering te stromen. Dankzij een infiltratiebekken kunt u als bedrijf of overheid water recupereren en hergebruiken. Bij particulieren is de aanleg van infiltratiebekkens zeker ook aan te raden en in sommige gevallen zelfs verplicht. Het is een ecologische investering waar wij als aannemers in Antwerpen onze schouders onder zetten. Bij Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar zorgen we voor een totaalaanpak in combinatie met grond- en rioleringswerken.

plaatsen van infiltratiebekkens
plaatsen van infiltratiebekkens
afbraakwerken
iStock-1161228104_346.jpg

Afbraakwerken

Een vrijstaande of gesloten woning, winkel, industrieel gebouw of bedrijfspand laten slopen? Doe beroep op Mihali Wegenbouw voor al uw gedeeltelijke of volledige, grote of kleine afbraakwerken in Antwerpen, Brussel of Oost-Vlaanderen. U kunt ook bij ons terecht voor de afbraak van asbest. Ons team zorgt voor een veilige, vakkundige sloop en een vlotte afvoer van de gesloopte constructie.

RIOLERINGSWERKEN IN AARTSELAAR EN OMSTREKEN

Wilt u een grote of kleine rioleringsklus opknappen? Bij Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar hebben we de nodige ervaring en skills in huis om elk type rioleringswerk tot een goed einde te brengen. Dat moet ook, want het gaat hier om ingrijpende opdrachten die tijdig en perfect afgewerkt moeten worden. We zijn dan ook steeds in orde met afspraken met gemeenten en steden. Wij plaatsen bijvoorbeeld rioleringsbuizen in beton of pvc en voorzien bijvoorbeeld ook collectoren en allerhande putten. Rioleringswerken vertrouwt u zonder twijfel toe aan Mihali Wegenbouw bvba.

WEGENIS- EN BESTRATINGSWERKEN

Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar is uw partner in het plaatsen van diverse types wegverhardingen. We doen dit zowel voor particulieren als voor de industrie en in opdracht van gemeenten. Hierbij leggen we naast wegverhardingen ook betonvloeren, parkings en opritten aan. Het materiaal kiest u als klant helemaal zelf. Dit kan bijvoorbeeld beton of asfalt zijn, of materialen zoals kasseien of klinkers.

Grondwerken in de regio Antwerpen, Brussel en Oost-Vlaanderen

Grondwerken zijn klussen die u aan een vakspecialist overlaat. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het uitgraven van funderingen. We zorgen er daarnaast voor dat de grond perfect genivelleerd is, zodat de aannemer snel aan de slag kan. Met onze skills en gespecialiseerde machines ontdoen we de grond van boomwortels en boomstronken. Alle afval dat hierbij vrijkomt, voeren wij steeds af, zodat uw werf mooi en netjes achterblijft. We hebben diverse en gespecialiseerde graafmachines in onze vloot om elke klus doeltreffend en efficiënt aan te pakken.

Wil u van start gaan met grondwerken voor de funderingen van een nieuwbouw, of wenst u een terrein te nivelleren? Neem vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page