top of page

WEGENIS- EN BESTRATINGSWERKEN IN REGIO ANTWERPEN, BRUSSEL EN OOST-VLAANDEREN

Om wegeniswerken of bestratingswerken aan te pakken heeft u aannemers nodig die de stiel door en door kennen. Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar plaatst alle mogelijke wegverhardingen voor particulieren en voor bedrijven.

Aanleg van wegverhardingen voor particulieren en bedrijven

We leggen bestratingen aan in diverse materialen. Dit kan bijvoorbeeld in tarmac, asfalt, klinkers of kasseien zijn. We zorgen ook voor betonvloeren bij parkings en opritten. Grote parkings en wegverhardingen schrikken ons niet af. Wij hebben de knowhow en ervaring om totaalprojecten aan te pakken. Daarnaast bieden we ook onze diensten aan voor kleinschalige bedrijven en particulieren. Hierbij denken we aan opritten bij woningen. Wij zien immers bij Mihali Wegenbouw bvba elk project als een uitdaging. Het materiaal kiest u als klant helemaal zelf. Wij luisteren naar uw wensen en bieden onze ervaring aan om deze wensen uit te voeren.

Bestrating en aanleg parkings, de specialiteit van Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar

Bestrating, de aanleg van parkings en wegenbouw zijn zeldzame specialiteiten. Voor wegenis- en bestratingswerken in Aartselaar, Kontich, Niel, Schelle en andere gemeenten ten zuiden van Antwerpen doet u een beroep op Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar. Ons bedrijf heeft een sterk team, en dat is nodig ook. Bestratingen, opritten en parkings worden intensief gebruikt en elk defect merkt u direct op. Geasfalteerde parkings of opritten in beton moeten het hele jaar door in een perfecte staat zijn. Deze werken vragen dan ook om ervaring en expertise. Mihali Wegenbouw bvba heeft meer dan 15 jaar ervaring en staat garant voor een kwalitatief hoogstaande oplevering binnen de afgesproken termijn. Wegeniswerken gecombineerd met rioleringswerken, algemene grondwerken en de plaatsing van infiltratiebekkens? Dit kan ook dankzij ons veelzijdig en breed opgeleid team van experts.

wegenis - en bestratingswerken
wegenis - en bestratingswerken

OPRITTEN IN KASSEIEN, BETON OF ASFALT

Het aanleggen van parkings en opritten is een rasechte specialiteit van Mihali Wegenbouw bvba. Hierbij zorgen we voor de voorbereidende grondwerken volgens een strikte timing. Kasseien aanleggen of opritten gieten in beton? Bestratingen in asfalt of tarmac? Het kan allemaal bij Mihali Wegenbouw bvba uit Aartselaar. Als dit noodzakelijk is, voeren we eerst een bodemonderzoek uit vooraleer we uw bestrating, parking of oprit aanleggen.

Wenst u voor uw bedrijf, organisatie of particuliere bouwproject werk te maken van bestratingen zoals parkings en opritten, contacteer dan de ervaren aannemers van Mihali Wegenbouw bvba.

bottom of page